------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Grønningen 2010 |  Grønningen 2008 |  Grønningen 2007 | Grønningen 2006 | Grønningen 2005
  Mac prints | Grafik | Rejse | Eventyr  |  De 3 Små mænd på ny rejse
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grønningen 2006

install.
isall. Lucy lucy
tegn tegn tegn tegn
 Installation i forhallen Charlottenborg Udstillingsbygning. Maleri, tegning (kul+ pastel støget med akryl), fotoprint og "fodspor"
 på glasfilt-ark

 Klik for at se alle billeder >>

Dokumentation
*For 2 mill. år siden i morgensol gik Lucy langs floden i Oldovai Gorge. Hun tænkte så det knagede i hendes lille yndige hjerne, og samtidig var hendes sanser til det yderste vågne. Gammel hørm i krattet fortalte, at den frygtelige kæmpekat var luntet forbi aftenen før. Måske havde den fået bøffel og så var der ingen fare i dag, - men måske var den stadig sulten. Mens hun således satte sine fødder i det varme mudder, drømte hun om hvad fremtiden kunne bringe: at hendes fodspor ville blive pakket ind i aske fra den hellige vulkan og gemt til et museum, at hendes stamme homo habilis ville erobre verden, blive rigtige sapiens og til slut i herlighed som homo turistus udbrede det selvlysende euro-ego. Ved et lille ly af buske med blomster og bær hvisker hun: "her vil det være godt at blande de nøje udvalgte gener".

*De 3 små mænd er kommet indenfor i tørvejr. De befinder sig nu i forhallen i PLY museum.* Det har været besværligt at komme til PLY over bjerg i rush hour, gennem regnsky skov, i evig kamp mod smitsom og udmattende empati, (som i disse tider kan ramme enhver). Men nu er de inde i varmen, og det bærer lønnen i sig selv. Intet andet museum har en så enestående samling af sprækker!
De 3 små mænd (eller hvor mange de nu er) kan godt se, at først på museum bliver virkeligheden rigtig til noget.